top of page
LOGO_SINCE_1985.png

Dissenyant, fabricant i distribuint

Aquest és un bon espai per estendre't sobre la teva companyia i serveis. Pots fer servir aquest espai per incorporar més detalls sobre la teva empresa. Escriu sobre la teva personal i els serveis que ofereixes. Explica als visitants la història sobre com se't va ocórrer la idea del teu negoci i digues-los què et diferencia dels teus competidors. Fes que la teva empresa es destaqui i mostra als teus visitants qui ets.

JOSEP Mª ZAMORA

FOTO PARE.webp

Fundador de TECMAQ al costat de Jaume Roca. Va dissenyar, va millorar i va adaptar cadascuna de les màquines per aconseguir ser la marca que més s'ajusta a les necessitats dels clients. Ha transmès la seva filosofia als seus fills, Marc i Jordi, per continuar amb una idea: Dissenyar i fabricar màquines robustes, eficients i adaptar-les a totes les necessitats.

CEO & FUNDADOR

FAMÍLIA TECMAQ

Un equip de professionals especialistes 

En TECMAQ tenim els nostres millors productes després de molts anys amb un treball de producció molt precís, cuidant el mínim detall.

Això ens ha portat a aconseguir un equip de planxisteria, mecanitzat, muntatge i acabats d'especialistes amb personal de més de 20 anys d'experiència en el sector. 

ÈXITS I REPTES

Amb la mateixa ambició del primer dia

Al llarg de tota la història de TECMAQ ha hagut una evolució constant de la maquinària industrial. L'equip d'enginyers i tècnics especialistes liderats per la filosofia de la marca, han estat claus per mantenir la marca TECMAQ com una de les millors opcions per obtenir un producte de qualitat, de fàcil manteniment i llarga durabilitat. 

Ens vam marcar com a objectiu poder complaure les necessitats de tots i cadascun dels clients, adaptant els nostres equips a qualsevol sol·licitud. 


Formem i ajudem a tots els distribuïdors, part fonamental per a la nostra marca, perquè tinguin la tranquil·litat i satisfacció de vendre una gran marca als seus clients.

Logo_Circular_Positive_Industry_2022-01.png

Defendemos una economía sólida y diversificada, donde todos los sectores se mantengan en un equilibrio fuerte y sostenible: paisajes de producción ecológica, alimentos de excelente calidad, servicios focalizados a grandes objetivos y marcas industriales y de conocimiento que son una referencia mundial.

Visita POSITIVE INDUSTRY para más información.

 

 

bottom of page